MBPARTS
Количка

Информация за доставка

Приемане на поръчка и изпращане:

Понеделник до Петък - от 09:00 ч. до 14:00 ч. - изпращане на същия ден. Срокът за доставка започва да тече, след като наш сътрудник се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката. При всички случаи, клиента ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 1-2 /един-два/ работни дни.

Събота - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.

Неделя - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.

Официални празници - Обработват се в следващия работен ден.

При получаване на поръчката Клиентът подписва придружаващите я документи.

Доставка:

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма "Еконт Експрес" в  посочен от Вас офис или адрес. При получаване на стоката, имате задължително право на преглед и тест, преди да я заплатите.  

mbparts-bg.com не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от mbparts-bg.com обстоятелства.

Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци на - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, потребителят следва да ни уведоми в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно.

Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с нас на посочените в сайта контакти, за отстраняване на несъответствието.

Цени за доставка с Еконт:

За поръчаните от вас продукти дължите цена за доставка определяна от куриера според локация за доставка, теглото на пратката и сумата за наложен платеж. Цените за доставка обявени в сайта са ОРИЕНТИРОВЪЧНИ на базата на цените на Еконт Експрес, точните цени за доставка се определят от куриера при обработка на пратката.


ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: ...................... Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт ( ИМА ГО КАЧЕН НА САЙТА). Отново можете да го изпратите до офис на Еконт. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане .След това, в рамките на 14 работни дни, ще възстановим сумата във посочен от Вас офис на ЕКОНТ във формуляра за замяна и връщане.


Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас по банков път в рамките на 14 работни дни.


МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!

Сайта има споразумение за изплащане на наложен платеж с Еконт Експрес ЕООД за услугата „Наложен платеж чрез пощенски паричен превод:. За направеното от клиента плащане, Еконт издава разписка за пощенски паричен превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. Законово основание за услугата е Наредба № Н-18 – от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“.
  • Моля, пазете Вашата разписка от Еконт.
  • Всяка закупена стока може да бъде върната или заменена в 14 дневен срок от датата на закупуване.

За повече информация се свържете с нас на телефон ................

 

Връщането е при следните условия:

·        Стоката НЕ трябва да бъде използвана, да е в добър търговски вид, с оригинална опаковка;

·        Правото на връщане НЕ се прилага и за запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;

·        Куриерската такса за връщане на продукт се заплаща от клиента;

·        Връщането на сумата за закупен продукт става след приемане на върнатата пратка;

·        Сумите се възстановяват по банков път в рамките на 14 работни дни от датата на получаването на върнатия продукт, след като се уверим, че продуктът е със запазен търговски вид.

Адрес за връщане или замяна на продукт:

  • Офис на Еконт Пловдив,от който първоначално сте получили пратката си. При отказ от закупен продукт съгласно чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗПП, следва да попълните Приложение № 6 Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора (попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора): Линк за изтегляне на документ "ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЕНО ПРАВО НА ОТКАЗ"

– До (името на търговеца, неговият географски адрес и когато е приложимо, номерът на факса му и електронният му адрес се попълват от търговеца):

– С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*

– Поръчано на*/получено на*

– Име на потребителя/ите

– Адрес на потребителя/ите

– Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

– Дата

 

При възстановяване на продукта клинета заплаща разходите по доставка до адреса на изпращача .

 

ПОЛИТИКА ЗА РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

На основание чл.181н. от ЗЗП, търговците предоставят на потребителите информация за органите за АРС, в чийто обхват на дейност попадат, и за органите за АРС, към които са поели ангажимент да участват или са длъжни да използват. Информацията включва адреса на интернет страницата на съответните органи за АРС. Търговците, които сключват договори за онлайн продажби или услуги, както и местата за онлайн търговия, установени в рамките на Европейския съюз, поставят на интернет страниците си електронна връзка към платформата за онлайн решаване на спорове (платформа за ОРС), която е леснодостъпна за потребителите:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&lng=BG

Допълнителна информация, както и място за подаване на Вашите жалби е следният адрес: https://kzp.bg/